Een eigen website laten maken?

Bij Website styling sta je er niet alleen voor

Webdesign

Website styling realiseert zich dat een goed ontwerp de basis van uw website is, er wordt voor u dan ook een uniek professional uitziende website ontworpen op maat zodat uw huisstijl op een juiste wijze wordt weergeven in het design van uw website. Het ontwerp wordt in overleg met u gemaakt

Website laten bouwen maken

Internet is een belangrijk instrument om informatie te geven of om producten te promoten. Een website is daarbij onmisbaar.

een eenvoudige website of een dynamische interactieve website waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Website styling kan deze websites voor u maken. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook qua techniek komt er veel bij kijken. Ik streef ernaar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed naar u geluisterd en gekeken wat uw wensen zijn en uw wat doelstelling is.

Elke website is persoonlijk en uniek en moet uitstralen waarvoor uw bedrijf staat. Daarom wordt elke website zorgvuldig en in overleg met u samengesteld. Website styling levert maatwerk de ontwerpen worden niet vanuit een bestaande lay-out gemaakt dus qua ontwerp en design is vrijwel alles mogelijk. Bij het maken van de website en de teksten bedingt al de zoekmachine vriendelijkheid. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij het eerste beging van het maken van de website. 

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

website zelf vinden

Webontwikkeling

Ontwikkelen opbouwen van de website volgens de richtlijnen.


DWebsite vinden via googleoor webontwikkeling kan uw website technisch gebouwd worden zodat uw website permanent online te bereiken is. De ontwikkeling van de taal voor het bouwen van websites groeit en vernieuwd constant. Website styling gaat mee met deze ontwikkelingen zodat uw website altijd volgens nieuwste normen zijn

CMS Website zelf kunnen onderhouden heel makkelijk

Zelf teksten en foto onderhouden /wijzigen op uw website.

Website en webwinkel zelf onderhouden

Voor het onderhouden van uw website geeft website styling een snelle service, maar wilt u het beheer van de teksten (foto's) op uw website zelf beheren en onderhouden, dan bied ik hiervoor een content management systeem aan. U kan dan als eigenaar snel makkelijk de inhoud van uw website aanpassen. Dit gaat net zo gemakkelijk als in een tekstverwerker zoals Word.

U werkt in de pagina zelf dus ziet gelijk het resultaat

Zoekmachine optimalisatie SEO

Goed en makkelijk gevonden worden op het internet via zoekmachines zoals Google.

Website vinden via googleVoor het onderhouden van uw website geeft website styling een snelle service, maar wilt u het beheer van de teksten (foto's) op uw website zelf beheren en onderhouden, dan bied ik hiervoor een content management systeem aan.  U kan dan als eigenaar snel makkelijk de inhoud van uw website aanpassen. Dit gaat net zo gemakkelijk als in een tekstverwerker zoals Word.

Door een goede aanpak en veel geduld bij het maken van de SEO zal uw website stijgen in de zoekmachines

Zoekresultaten SEO

Wanneer internet gebruikers zoeken op hun mobiel apparaat, zal Google de voorrang geven aan mobiel vriendelijke websites. Met een responsieve website maak je hier dan meer kans om in de zoekresultaten te verschijnen, Bovendien zijn gebruikers van een responsieve website eerder geneigd deze site te delen met anderen als ze met de mobiel browsen.

Image

T: 06 43240094
info@website-styling.nl

Waver 6
3068 GR Rotterdam

Google plus website
facebook website