Een eigen website laten maken?

Bij Website styling sta je er niet alleen voor

Portfolio van Website styling

Website styling maakt professionele websites in een gebruiksvriendelijke omgeving met een overzichtelijke stuctuur in de menu's waarin alles makkelijk is te vinden voor uw bezoekers. De gebruiksvriendelijkheid van uw website is van groot belang, samen met het ontwerp lay-out op maat voor u gemaakt moet dit de juiste uitstraling en sfeer weergeven. Het portfolio hieronder laat u enkele van de door website styling gemaakte websites zien.

House styling - ger van Veen

Voor House styling - Ger van Veen heb ik een Responsieve website gemaakt.

House styling - Ger van Veen is een schildersbedrijf met een website op maat gemaakt hierin diverse mail formulieren zoals offerte aanvragen, BTW ouderdomsverklaring en een contact formulier.

Bekijk de website schilder-vanveen.nl

Image


Graaff Traffic

Graaff Traffic was al een website die ik veel eerder had gemaakt onlangs heb ik deze omgebouwd naar een responsive website

Graaff Traffic is een netwerkadviesbureau met een uitgebreide expertise op het gebied van mobiliteit, verkeer en vervoer. Deze site kan de eigennaar zelf onderhouden met het CMS systeem

Bekijk de website graaftraffic.nl


Cupcake Couture

Voor Cupcake Couture heb ik een website met daarin een eenvoudige webwinkel gemaakt.

Cupcake Couture bedrijf dat in cupcakes en taarten maakt, de website is voorzien van een eenvoudige webwinkel waar met Deal pallia en creditcard betaald kan worden.

Bekijk de website cupcake-couture.nl


ImageIk ben YMP

YMP is een responsieve website.

YMP is een jong talent in spoken word, De website is met een modern inline CMS zodat YMP zelf zijn site kan onderhouden zoals zijn agenda, columns, gedichten enz.. Verder is de website voorzien van heel uitgebreide sociaal media.

Bekijk de website ikbenymp.com

ImageVraagwijzer Barendrecht

Vraagwijzer is een responsieve website.

De Barendrechtse Vraagwijzer is van Stichting KijkopWelzijn. De Vraagwijzer is een plek waar u met al uw vragen op het gebied van Wonen, Welzijn, Zorg en Inkomensondersteuning terecht kunt.

De website is voorzien van cms en een hoop extra

Bekijk de website www.vraagwijzerbarendrecht.nl

ImageDansschool Jawalatino

Jawalatino is een responsieve website.

Jawalatino is een dansschool op het gebied van Salsa. Salsa dansen is veel meer dan bewegen. Je kunt het zien als een feestje bouwen.

De website is voorzien van cms en een hoop extra

Bekijk de website http://jawalatino.nl

Image

De Wmo-raad

 

De Wmo-raad is een adviesorgaan dat zich op alle terreinen van de Wmo inleeft en het college van burgemeesters en wethouders adviseert.

De website is voorzien van cms inline

Bekijk de website wmo-raadbarendrecht.nl

Image

T: 06 43240094
info@website-styling.nl

Waver 6
3068 GR Rotterdam

Google plus website
facebook website